24/7 ponudbe
Brezplačna dostava vseh izdelkov
Kiyoh ocena: 4.3 / 5
Pohištvo  (652)
Mize  (652)
Mizice  (652)

Klubska mizice

Prikazano: 1-48 od 652
  • ...

Izberite edinstveno klubsko mizico

Preprost način za dodajanje stila v notranje prostore je izbira čudovite klubske mizice. Pri vidaXL lahko izberete klubsko mizico edinstvene oblike! Ponujamo izjemen nabor klubskih mizic, zato boste zlahka našli popoln kos pohištva za svoj dom.

Te majhne mizice za vašo dnevno sobo so postale nepogrešljive! Niso samo funkcionalne, ampak služijo tudi kot dekoracija ali ključni del vaših notranjih prostorov. Ker se klubske mizice pogosto postavi na sredino sobe je pomembno, da izberete takšno, ki se bo podala k ostalem delu vaše hiše ali stanovanja. Klubska mizica se pogosto uporablja za odlaganje prigrizkov in pijač, lahko pa se uporablja tudi za shranjevanje vaših revij in časopisov. Še ena pomembna lastnost: to je prostor za odlaganje daljinskega upravljalnika, ko boste na televiziji gledali svojo najljubšo oddajo!

Različne vrste klubskih mizic

Pri vidaXL lahko izbirate med čudovitim naborom klubskih mizic. Dizajnerska mizica bo zagotovo navdušila vaše goste, saj so tovrstne mizice pogosto oblikovane v čudovitih okroglih oblikah, ki bodo vašim notranjim prostorom dodale poseben videz. Če iščete mizico z bolj robustnim videzom, lahko izberete eno izmed vidaXL klubskih mizic iz predelanega lesa. Barve so edinstvene, železne noge pa tem mizicam dajejo industrijski videz. Imamo tudi mizice, ki se bodo podale k sodobnemu pohištvu, na primer mizice v visokem sijaju ali kavne mizice močnih, pravokotnih oblik.

Kombinirajte različne vrste pohištva

Če se ne morete odločiti katero izmed dveh mizic bi izbrali, lahko kombinirate tudi dve ali celo tri manjše mizice. Odličite se za različne oblike in barve ter ustvarite svoj edinstven in eklektičen videz. Lahko kupite tudi veliko klubsko mizico in jo kombinirate z manjšimi odstavnimi mizicami, ki so narejene iz istega materiala. To bo vašim dodatkom dodalo enotnost.

Prikaži več