Zimska razprodaja

Čas je za vidaXL zimsko razprodajo! Izkoristi najboljše ponudbe leta na pohištvo in dekor. Vsi vemo, da je začetek novega leta popoln čas za prenovo doma. To je čas za odkrivanje novih trendov, barvnih shem in dekorja. Pripravili smo čudovito zimsko razprodajo – da lahko začneš oblikovati svoj idealen dom.

Naša večtedenska zimska razprodaja omogoča, da osvežiš svoj dom. Ponujamo pohištvo za vsak prostor, vsi kosi pa so pozorno izbrani tako, da se prilegajo različnim stilom notranjega oblikovanja. Želiš osvežiti svojo spalnico? Ponujamo odlične popuste na postelje in posteljne okvirje. Kaj pa bolj privlačna dnevna soba? Oglej si naše čudovite klubske mizice in naslanjače. Odkrij našo zimsko razprodajo in poišči najboljše popuste na pohištvo in dodatke za dom!

Najboljši popusti na vidaXL pohištvo in dekor za dom

Začni novo leto s popolnoma novim domom! Januarska razprodaja pohištva ti bo v pomoč pri odkrivanju najboljših popustov na tvoje najljubše vidaXL izdelke. Vsakoletna zimska razprodaja vključuje dekor in pohištvo, pa tudi nekatere izmed naših najbolje prodajanih izdelkov. Obišči vidaXL ter si oglej našo zimsko razprodajo! V nekaterih državah, kot sta Belgija in Francija, naša zimska razprodaja poteka v določenih tednih, v drugih državah pa se datumi razlikujejo. Prijavi se na naše novice ter med prvimi pridobi informacije o naši zimski razprodaji, najnovejših popustih in promocijskih kodah!

Če ti je nekaj všeč, pa ti tega še ni uspelo kupiti, je zdaj pravi čas! Naša razprodaja pohištva ob koncu leta vključuje odlične popuste na izdelke, ki se prilegajo vsakemu stilu. Tukaj lahko najdeš kovinske knjižne omare in stranske mizice za industrijsko dnevno sobo. Ali želiš v svoj dom dodati rustikalen pridih? Oglej si razprodajo dodatkov za dom ter poišči podeželske izdelke! Na voljo imamo vse, od udobnih preprog, odej in blazin do lebdečih polic.

 

Zdaj nakupi za celo leto

Naša januarska razprodaja vključuje čudovite izdelke znamke vidaXL. Izkoristi našo zimsko razprodajo in odkrij čudovite izdelke, ki bodo spremenili tvoj dom. Razprodaja ob koncu leta ti bo pomagala prihraniti denar pri nakupu najbolj priljubljenih izdelkov vidaXL.

vidaXL je najboljše mesto za iskanje večkratnih ponudb, ki so na voljo celo leto. Vsak mesec posodabljamo nove znižane izdelke ter ponujamo promocijske kode. Poleg popusta naše ponudbe vključujejo različne izdelke. Oglej si trendovsko pohištvo za notranje prostore in vrt, vrtne pripomočke, igrače, igre in celo opremo za hišne ljubljenčke.

Na vidaXL lahko živiš za manj. Prav zato poleg naše razprodaje ob koncu leta ves čas ponujamo tudi različne popuste. Prijavi se na naše novice, ki vsebujejo najnovejše novice o izdelkih na zimski razprodaji ter promocijske kode za sezonske razprodaje. Tu lahko najdeš kode kuponov za različne znižane izdelke, ki jih ves čas posodabljamo. Ne zamudi naših odličnih promocijskih kod ter izkoristi popuste na svoje najljubše vidaXL pohištvo in dodatke. Oglej si različne izdelke za ustvarjanje prijetnih notranjih prostorov, vrtne dodatke in še veliko več!

Pobožična razprodaja

Zimska razprodaja se osredotoča na najboljše rešitve za dom in vrt. Naša pobožična razprodaja ponuja možnost za nakup najbolje prodajanih izdelkov vidaXL po znižani ceni. Te sezonske razprodaje potekajo ob pravem času. Zimski meseci so popolni za preživljanje prijetnega časa doma, zato takrat mnogi uživajo v prenovi prostorov.

Računaj na našo pobožično razprodajo in uresniči svoje novoletne načrte za prenovo doma. Ponujamo stilske izdelke znamke vidaXL! Na naši vsakoletni zimski razprodaji poišči prijetne dodatke za dom, ki bodo poživeli tvoj prostor. Vsi izdelki na strani pobožične razprodaje so v skladu z najnovejšimi modnimi trendi. Na voljo so v različnih modelih in oblikah ter se lepo prilegajo vsem stilom notranjega oblikovanja. Z vidaXL zimsko razprodajo lahko začneš z novoletno prenovo in ustvariš svoj sanjski dom!