Black Friday 2023

Pripravljeni na najbolj razburljiv nakupovalni dogodek v letu? Black Friday prinaša neverjetno presenečenje - izjemne popuste v številnih kategorijah. Da, govorimo o velikih prihrankih.

Oglej si našo široko ponudbo znižanih izdelkov za dom! Imamo nekaj za vsak kotiček tvojega doma, od udobnih osnovnih potrebščin za dom do elegantnih knjižnih omar, polic in pametnih rešitev za shranjevanje. To je kot lov na zaklad, ki je zakopan v obliki nepremagljivih popustov.

Ne zamudi poslastic za Black Friday! Pripravi se na zabavno nakupovanje, polno presenečenj. Tvoja pot do prenove doma se začne tukaj, popusti so le češnja na vrhu smetane. Pridruži se zabavi - Black Friday bo vrhunski!

 

online shopping

 

Nasveti za Black Friday razprodaje

Pripravi se! Zaradi velikega števila kupcev si izdelkov ne bo mogoče kar tako ogledati. Za izkoristek najboljših Black Friday ponudb je potrebno planiranje. Enako velja za Black Friday na vidaXL.

Bodi med prvimi, ki bodo izvedeli za naše Black Friday ponudbe v letu 2023. Naroči se na naše novice in nam sledi na Facebooku in Instagramu. S tabo bomo delili vse naše Black Friday ponudbe in druge ekskluzivne popuste, tudi po Black Friday-u 2023.

Pripraviš se lahko tudi tako, da ustvariš seznam želja in še pred dogodkom Black Friday 2023 v košarico dodaš izdelke, ki jih želiš kupiti, ter dodaš kodo kupona takoj, ko jo bomo delili. Na vidaXL lahko najdeš ogromno ponudb, ki vključujejo pohištvo, orodje, športno opremo in igrače.

Zagotovi si velik prihranek z Black Friday ponudbami in razprodajami

Drži se svojega proračuna! Čeprav je Black Friday pravi trenutek, da dobiš več za svoj denar, pri nakupih vseeno upoštevaj svoj proračun in jih skrbno načrtuj.

Zadnji mesec v letu je pogosto najbolj potraten, zato lahko z nakupovanjem med razprodajami prihraniš veliko denarja. Black Friday je popoln trenutek za nakup športne opreme, orodja, pohištva ali celo za nakupovanje božičnih daril. Prednost spletnega nakupovanja je v tem, da se ti za posebno ponudbo ne bo treba boriti z drugimi. Vzeti si moraš čas, vendar lahko nakupuješ v pižami in udobju svojega doma. Poleg Black Friday razprodaje, imajo številne trgovine tudi Cyber ponedeljek ali celo Black Friday vikend. Ne pozabi si ogledati naše strani s ponudbami, na kateri lahko najdeš najnovejše ponudbe in razprodaje.