Black Friday 2021

Letos smo na vidaXL ponovno zbrali najboljše ponudbe za Black Friday. Black Friday se odvija 26. novembra, Black Friday vikend pa poteka vse do Cyber Monday-a na 29. november.

Ker se nihče ne more upreti dobri razprodaji, se veselimo tega, da se je Black Friday iz ZDA razširil tudi na druge države, že več let pa poteka po celem svetu. Veliko običajnih in spletnih trgovin se pridružuje festivalu popustov ter vam na Black Friday 2021 zagotavlja najboljše ponudbe.

 

Black Friday – kako se je začelo

V Združenih državah Amerike je petek po dnevu zahvalnosti tisti dan, ko vsi iščejo najboljše ponudbe in popuste. To je začetek norega nakupovalnega obdobja pred božičem, ko ljudje celo kampirajo pred trgovinami in čakajo na njihovo odprtje, samo da dobijo najboljše ponudbe. Ime Black Friday ali Črni petek se nanaša na najbolj zaposlen dan po dnevu zahvalnosti, ko se vsi v ZDA odpravijo na lov za najboljšimi ponudbami.

poln nakupovalni center

Nasveti za Black Friday razprodaje

Pripravite se! Zaradi velikega števila ljudi si ponudb ne boste mogli kar tako ogledati. Za izkoristek najboljših Black Friday ponudb je potrebno planiranje. Enako velja za Black Friday na vidaXL.

  • Bodite med prvimi, ki bodo izvedeli za naše Black Friday ponudbe v letu 2021. Naročite se na naše novice in nam sledite na Facebooku in Instagramu. S tabo bomo delili vse naše Black Friday ponudbe in druge ekskluzivne popuste, tudi po Black Friday-u 2021.
  • Pripravite se lahko tudi tako, da ustvarite seznam želja in še pred dogodkom Black Friday 2021 v košarico dodate izdelke, ki jih želite kupiti, ter dodate kodo kupona takoj, ko jo bomo delili. Pri vidaXL boste našli širok nabor ponudb, ki vključujejo pohištvo, orodje, športno opremo in igrače.
  • Držite se svojega proračuna! Čeprav je Black Friday pravi trenutek, da dobite več za svoj denar, pri svojih nakupih vseeno upoštevajte svoj proračun in jih skrbno načrtujte.

 

Zagotovite si velik prihranek z Black Friday ponudbami in razprodajami

Zadnji mesec v letu je pogosto najbolj potraten, zato lahko z nakupovanjem med razprodajami prihranite veliko denarja. Black Friday je popoln trenutek za nakup športne opreme, orodja, pohištva ali pa celo za nakupovanje božičnih daril. Prednost spletnega nakupovanja je v tem, da se vam za posebno ponudbo ne bo treba boriti z drugimi. Seveda boste morali biti pravočasni, vendar lahko nakupujete v pižami in udobju svojega doma. Poleg Black Friday razprodaje, imajo številne trgovine tudi Kiber ponedeljek ali celo Black Friday vikend. Ne pozabite si ogledati naše strani s ponudbami, na kateri boste našli najnovejše ponudbe in razprodaje.

spletno nakupovanje

Ne zamudite vidaXL Black Friday razprodaje

26. novembra lahko na vidaXL najdeš prve posebne ponudbe. Torej, oglej si našo spletno trgovino in ne pozabi na naše novice! Škoda bi bilo, da bi zamudil/-a te čudovite ponudbe. Razprodaja se začne v petek, 26. novembra in traja do Cyber Monday-a na 29. november. Na voljo bodo številne priložnosti za nakup tvojih najljubših izdelkov po izjemnih cenah.