Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Kozmetično pohištvo

Prikazano: 1-48 od 72

Toaletna mizica je nepogrešljiva za pripravo zjutraj

Ali se vsako jutro pripravljate pred ogledalom v kopalnici? Če je tako, imamo čudovito rešitev za vas! S kozmetično mizico iz vidaXL, ne boste nikoli več potrebovali prostora za urejanje in ogledal. Vse svoje pripomočke za urejanje lahko hranite na enem mestu in tako izjemno pospešite svojo jutranjo rutino! 

Različne vrste toaletnih mizic

Tukaj v vidaXL najdete različne toaletne mizice, ki vsebujejo ogledala, predale in stolček! Ti čudoviti elementi pohištva vam omogočajo, da shranite nakit in izdelke za nego na bolj organiziran način! Kozmetična miza z ujemajočim se stolčkom bo prav tako čudovit in dekorativni dodatek k spalnici. Ker smo ohranili barvno shemo nevtralno za te čudovite predmete, bodo zagotovo ustrezali ostalemu dekorju spalnice. Poleg tega obstajajo klasične in sodobne variante, ki jih lahko izbirate, vse tukaj v vidaXL!

Vse na dosegu roke

Kozmetična mizica je idealna, če pred ogledalom preživite veliko časa in želite organizirati vaše pripomočke za urejanje in nakit. V teh mizah je več predalov, ki omogočajo lepo organizacijo in ločitev vseh vaših stvari. Poleg prostora za shranjevanje predalov ima mizica dovolj prostora za prikaz vaših najljubših elementov, tako da jih lahko vidijo vsi vaši prijatelji!

Prikaži več