Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene

Pripomočki za živali in male živali

Pripomočki za živali in hišne ljubljenčke pri vidaXL

Ko iščete izdelke za vaše najljubše hišne ljubljenčke, boste zagotovo našli to, kar iščete pri vidaXL. Imamo vse za vaše pse, mačke in tudi za ptice in ribice. Življenje za vaše živali bo postalo veliko bolj zabavno. Po službi vas vedno čakanekdo, ki vas je vesel, želi vašo pozornost in bi se rad igral zunaj. Ali iščete izdelke za vašo novo domačo žival, ali pa vaš kuža potrebuje nov povodec ali vaš papagaj novo igrišče? Oglejte si vse izdelke na vidaXL.si.

Naši izdelki za vaše ljubljenčke

Zabavno je, da odpeljete vašega psa na lep sprehod. Pri vidaXL boste naš lepe vrtne klopi, vozički za ljubljenčke in torbe. Ko greste v mesto in želite sabo pripeljati svojega simpatičnega kužka, boste videli da se vam z veseljem pridruži na potepu. Naši vozički za hišne ljubljenčke so odlična rešitev za sprehod po mestu ali skozi park. Lahko jih enostavno zložite in pospravite v avto. Oglejte si naš izbor produktov za živali in izberite najboljši produkt za vašega ljubljenčka.

Od prskalnikov do ribje hrane

Za širok izbor proizvodov za živali nas morate obiskati na vidaXL.Pomislili smo celo na sprostitev vašega hrčka z malo mrežo za hrčke. Oglejte si vse naše proizvode in naročite produkte hitro in enostavno preko spletne strani. Vaše živali bodo najsrečnejše na tem planetu.

Prikaži več