Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene

Standardna pravna garancije veljajo za vse vidaXL izdelke.

Navaja, da ste imate pravico, do zanesljivega izdeleka, ki ustreza opisu.

Proizvod ima napako, če je nepopolen, poškodovan ali zlomljena, ali če ne deluje pravilno ali ga ni mogoče uporabiti kot navaja prodajalec.

To pomeni, da imate kot kupec obveznost preverite pri prodajalcu, če je izdelek primeren za uporabo, ki jo želite od njega.

V primeru da boste prejeli okvarjen izdelek, ste upravičeni do brezplačnega popravila ali novega izdelka. Ne morete vedno izbirati med brezplačnim popravilom ali novim izdelka. Prodajalec ima pravico, da vam ponudi popravilo.

Če se pojavi situacija, ki spada pod garancijo med normalno uporabo izdelka v razumnem časovnem obdobju, jo bo vidaXL rešila za vas.

Upoštevajte, da škoda, ki nastane zaradi vremenskih razmer ni zajeta v garancijo. Zato tukaj ne gre za vprašanje poškodbe ali ne delujočih predmetov. Obrnite se na vašo zavarovalnico za reševanje situacij te vrste.

Prosimo obrnite na našo podporo za stranke v zvezi z vprašanji glede pravne garancije, vidaXL pa ga bo rešila tako, da vam ponudi najbolj ustrezno rešitev. Rešitve, ki vam jih lahko ponudimo, so da vam pošiljemo nadomestne dele za del z napako, delno povračilo ali povsem nov izdelek.