Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Hvala za vašo naročnino!
Preverite vaš poštni predal, boste prejeli vašo ekskluzivno kodo kupona kmalo!
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE

 

Vedno dobra ponudba z vidaXL kuponi in popusti!

Pogosto si oglejte to spletno stran in nikoli ne boste spregledali naših kod za popust! Na tej strani boste našli priročni pregled vseh aktualnih kod za popust, s katerimi boste lahko vedno izkoristili najboljše ponudbe. Ali vidaXL koda za popust ne ustreza vašim željam? Potem si oglejte naše dnevne ali tedenske ponudbe ali se prijavite na naše e-novice.

Veselo nakupovanje!


 

 

       0 € popusta na vrtne garniture >         

 s kodo:  POMLAD10 

 

 

Velja za vrtne garniture z znamko vidaXL. Minimalna vrednost naročila  199 €

Ni mogoče kombinirati z drugimi kuponi.

Velja od:   2019-4-23

Velja do:  2019-6-25

 

 

Ali ni na voljo primerne kode za popust za nekaj, kar si zelo želite imeti? Potem se prijavite na naše e-novice! Prejeli boste kodo za popust v vrednosti 5 € za vaše naslednje naročilo in ostali boste na tekočem z vsemi našimi novicami, inspiracijami, posebnimi ponudbami in razprodajami!


 

 

Na tej strani boste našli najnovejše dnevne in tedenske vidaXL ponudbe. Nikoli več ne zamudite posebne ponudbe na vaše najljubše izdelke in začnite z odkrivanjem ponudb!

 Skrbno preverjajte naše kode za popust in izkoristite posebne ponudbe in razprodaje!

Na vidaXL zelo cenimo dobro ceno. Kaj je lahko boljše od nakupa vaših najljubših izdelkov s super popustom! Ravno zaradi tega vam bomo redno ponujali možnost nakupa različnih izdelkov po najnižjih cenah. Bodite pozorni na popuste vidaXL, ki jih boste našli na tej strani. Poleg velikih popustov lahko vedno tudi domnevate, da je dostava 100 % brezplačna, ne glede na to, ali kupite majhno mrežo za hrčka, veliko vrtno garnituro ali skandinavske kuhinjske stole.

 

Nikoli več ne zamudite posebne ponudbe ali kode za popust!

Prijavite se za naše novice in nikoli ne boste zamudili posebnih ponudb, ekskluzivnih razprodaj ali kod za popust. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah in trendih, posebnih ponudbah in novih izdelkih v naši ponudbi. Ob prijavi boste prejeli popust v vrednosti 5 € za vaše naslednje naročilo.

 

Izdelki, ki so v središču pozornosti za dan ali celo cel teden.

Vsi naši izdelki si zaslužijo nekaj posebne pozornosti. Zato boste našli naše izjemne vsakodnevne ponudbe, ki se lahko razprostirajo od notranjega in zunanjega pohištva do sobnih koles in orodij. Pri naših dnevnih ponudbah je pomembno, da hitro ukrepate, saj trajajo le 24 ur. Če potrebujete več časa, lahko vedno koristite naše tedenske ponudbe, ki so, kot ste že morda ugotovili, veljavne cel teden. Tukaj boste našli različne odlične izdelke po še ugodnejši ceni.

 

Torej dodajte to stran v vaše priljubljene zaznamke, se prijavite na naše novice, in nikoli več ne boste zamudili vidaXL posebne ponudbe ali kode za popust!

PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE
checkmark

Ekskluzivne ponudbe za naše člane

checkmark

Izdelki za prodajo

checkmark

Novosti in trendi

checkmark

Prejeli 5€ popusta**

vidaXL spoštuje vašo zasebnost
*Odjava je možna kadarkoli
**s 100 € porabljenimi na vidaXL produktih