Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Sedaj boste pričeli prejemati naše e-novice!
assortment_usp
Prosimo, bodite pozorni na svoj nabiralnik za elektronsko pošto, saj boste v roku nekaj ur prejeli e-pošto s svojo kodo za popust.
*Minimalna vrednost naročila je €100,-. Popust je veljaven le za izdelke znamke vidaXL. vidaXL spoštuje vašo zasebnost. Odjavite se lahko kadarkoli.
close
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE

 

Vedno dobra ponudba z vidaXL kuponi in popusti!

Pogosto si oglejte to spletno stran in nikoli ne boste spregledali naših kod za popust! Na tej strani boste našli priročni pregled vseh aktualnih kod za popust, s katerimi boste lahko vedno izkoristili najboljše ponudbe. Ali vidaXL koda za popust ne ustreza vašim željam? Potem si oglejte naše dnevne ali tedenske ponudbe ali se prijavite na naše e-novice.

Veselo nakupovanje!


 

 

       10% popust na Igrače in igre >         

 s kodo:  19TOYSGAMES 

 

 

Veljavno za Igrače in igre vidXL. Minimalna vrednost naročla 99€.

Ni mogoče kombinirati z drugimi kuponi.

Velja od:   2019-11-01

Velja do:   2019-12-31


 

 

       10% popust na Dekor  >         

 s kodo:  19CHRISTMAS 

 

 

Veljavno za Dekor  vidXL. Minimalna vrednost naročla 99€.

Ni mogoče kombinirati z drugimi kuponi.

Velja od:   2019-11-01

Velja do:   2019-12-31

 

 

Ali ni na voljo primerne kode za popust za nekaj, kar si zelo želite imeti? Potem se prijavite na naše e-novice! Prejeli boste kodo za popust v vrednosti 5 € za vaše naslednje naročilo in ostali boste na tekočem z vsemi našimi novicami, inspiracijami, posebnimi ponudbami in razprodajami!


 

 

Na tej strani boste našli najnovejše dnevne in tedenske vidaXL ponudbe. Nikoli več ne zamudite posebne ponudbe na vaše najljubše izdelke in začnite z odkrivanjem ponudb!

 Skrbno preverjajte naše kode za popust in izkoristite posebne ponudbe in razprodaje!

Na vidaXL zelo cenimo dobro ceno. Kaj je lahko boljše od nakupa vaših najljubših izdelkov s super popustom! Ravno zaradi tega vam bomo redno ponujali možnost nakupa različnih izdelkov po najnižjih cenah. Bodite pozorni na popuste vidaXL, ki jih boste našli na tej strani. Poleg velikih popustov lahko vedno tudi domnevate, da je dostava 100 % brezplačna, ne glede na to, ali kupite majhno mrežo za hrčka, veliko vrtno garnituro ali skandinavske kuhinjske stole.

 

Nikoli več ne zamudite posebne ponudbe ali kode za popust!

Prijavite se za naše novice in nikoli ne boste zamudili posebnih ponudb, ekskluzivnih razprodaj ali kod za popust. Obveščali vas bomo o najnovejših novicah in trendih, posebnih ponudbah in novih izdelkih v naši ponudbi. Ob prijavi boste prejeli popust v vrednosti 5 € za vaše naslednje naročilo.

 

Izdelki, ki so v središču pozornosti za dan ali celo cel teden.

Vsi naši izdelki si zaslužijo nekaj posebne pozornosti. Zato boste našli naše izjemne vsakodnevne ponudbe, ki se lahko razprostirajo od notranjega in zunanjega pohištva do sobnih koles in orodij. Pri naših dnevnih ponudbah je pomembno, da hitro ukrepate, saj trajajo le 24 ur. Če potrebujete več časa, lahko vedno koristite naše tedenske ponudbe, ki so, kot ste že morda ugotovili, veljavne cel teden. Tukaj boste našli različne odlične izdelke po še ugodnejši ceni.

 

Torej dodajte to stran v vaše priljubljene zaznamke, se prijavite na naše novice, in nikoli več ne boste zamudili vidaXL posebne ponudbe ali kode za popust!

Preostali čas:
Trenutna ponudba:
Ne zamudite naših promocij
€5,- popusta*
checkmark

Ponudbe namenjene izključno za naročnike e-novic

checkmark

Ogled naših novih izdelkov

checkmark

Obvestila o vseh naših kodah za popust

checkmark

Direktne inspiracije najnovejših trendov

€5,- popusta*
smiley_joy
Prijavite se na naše e-novice
*Minimalna vrednost naročila je €100,-. Popust je veljaven le za izdelke znamke vidaXL. vidaXL spoštuje vašo zasebnost. Odjavite se lahko kadarkoli.
close