Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Sedaj boste pričeli prejemati naše e-novice!
assortment_usp
Prosimo, bodite pozorni na svoj nabiralnik za elektronsko pošto, saj boste v roku nekaj ur prejeli e-pošto s svojo kodo za popust.
*Minimalna vrednost naročila je €100,-. Popust je veljaven le za izdelke znamke vidaXL. vidaXL spoštuje vašo zasebnost. Odjavite se lahko kadarkoli.
close
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE

Pomoč pri dražbah

Kako delujejo dražbe?

Kako lahko sodelujem na dražbi?
Če želite sodelovati na dražbi, morate biti prijavljeni v svoj račun in imeti dražbeni vzdevek. Ko že imate račun, vendar niste izbrali vzdevka za dražbo, boste morali pri ustvarjanju prve ponudbe ustvariti vzdevek.

Nadomestni vzdevek
Vaš dražbeni vzdevek bo prikazan, ko oddate ponudbo na dražbi. Dražbeni vzdevek je javno prikazan v zgodovini ponudb, do nje lahko dostopate tako, da kliknete povezavo pod gumbom zdaj, ki prikazuje število ponudb.

Kako ponuditi na dražbi
Vsakdo želi zmagati, vendar le po primerni ceni. Čeprav predlagamo, da ponudite najvišji znesek, ki ste ga pripravljeni plačati za predmet, lahko plačate manj.  Ko se seznam nadaljuje, primerjamo ponudbo z vrednostmi drugih ponudnikov.  Ko vas nekdo preidete, bomo v vašem imenu samodejno ponudili najvišjo ponudbo, ki ste jo vnesli. Vaša ponudba se poveča za toliko, kot je potrebno, da ohranite svojo visoko ponudbo. Vsakič, ko je ponudba dana v zadnjih nekaj minutah dražbe, se dnevniku dražbe doda dodatna minuta. 

Samodejne ponudbe
Naš samodejni sistem ponudb omogoča, da so ponudbe primerne, zato vam ni treba ponoviti ponovitve ponudbe vsakič, ko nekdo dodeli novo ponudbo.

Ko oddate ponudbo, vnesete najvišji znesek, ki ste ga pripravljeni plačati za predmet. Drugi ponudniki ne poznajo vaše najvišje ponudbe.
V vašem imenu bomo ponudili ponudbo z uporabo samodejnega zneska povečevanja ponudb, ki temelji na trenutni visoki ponudbi. Ponudili bomo le toliko, kolikor je potrebno, da zagotovimo, da ostanete najvišji ponudnik ali da izpolnite rezervno ceno do najvišjega zneska.
Če drugi ponudnik položi isto najvišjo ponudbo ali višje, vas bomo o tem obvestili, da lahko postavite drugo ponudbo. Vaša najvišja ponudba je zaupna, dokler jo ne preseže drugi ponudnik.

Primer:
Trenutna ponudba za predmet je 10,00 €. Jan je visoki ponudnik in je na predmet postavil najvišjo ponudbo v višini 12,00 €. Njegova najvišja ponudba je zaupna pred drugimi člani.
Ana pregleda predmet in določi najvišjo ponudbo v višini 15,00 €. Ana postane visok ponudnik.
Janova ponudba se poveča na največ 12,00 €. Anina ponudba je sedaj 13 evrov.
Janu pošljemo e-poštno sporočilo, da je nekdo ponudil več. Če ne dvigne svoje najvišje ponudbe, Ana dobi artikel.

Želim spremeniti ponudbo
Najvišjo ponudbo lahko kadar koli povišate. Enostavno postavite drugo ponudbo na višji znesek. Če želite znižati najvišjo ponudbo, veljajo posebna pravila.

Dvignite najvišjo ponudbo
Najvišjo ponudbo lahko povečate kadar koli pred koncem vnosa. Če želite to narediti, na strani z elementom kliknite »Stavi sedaj« in postavite novo najvišjo ponudbo. Določanje nižje najvišje ponudbe ni mogoče. V nadaljevanju si oglejte, kaj storiti, če želite znižati ali preklicati ponudbo.

Če želite preveriti najvišjo ponudbo, ki ste jo dali, pojdite na Moj račun. Pojdite na »Moja samodejna najvišja ponudba« na levi strani strani. Naslednja stran prikazuje podrobnosti o vseh dejavnostih ponudb.

Znižajte svojo najvišjo ponudbo
Vaše najvišje ponudbe ne morete znižati. Morda boste lahko umaknili svojo ponudbo. Vendar pa je ponudba zavezujoča z pogodbo, članom pa je dovoljeno, da umaknejo ponudbe v posebnih okoliščinah .

Ali lahko umaknem ali prekličem svojo ponudbo?
Ko postavite ponudbo na vidaXL, vnesete zavezujočo pogodbo. Vendar pa je mogoče ponudbo umakniti pred koncem dražbe, vendar le v izjemnih okoliščinah. Za več informacij se obrnite na našo podporo za pomoč strankam.
Izjemne okoliščine; Napravili ste napako pri vnosu vaše ponudbe, npr. 50 € namesto 5 €.
Po tem, ko ste postavili ponudbo, se je opis predmeta znatno spremenil. 

Moje dražbe, ki jih gledam
Na strani dražbenega izdelka lahko kliknete na povezavo (pod gumbom zdaj), da dodate element na svoj seznam za ogled.

Pravila dražbe

  • Samo novi predmeti
  • Brezplačna dostava in brezplačna vračila
  • Brez dodatnih dražbenih pristojbin
  • Vedno začnite z 1 €

Dobil sem dražbo
Prosimo, nadaljujte v nakupovalni voziček in kupite predmet, ki ste ga dobili. Upoštevajte, da istega izdelka ne morete kupiti, razen če ste končali transakcijo dražbe, ki ste jo dobili.

Dobil sem izdelek, vendar ga ne želim več kupiti
Ponudba ali nakup na vidaXL se šteje za pogodbo in jo morate kupiti. Če pa menite, da imate legitimen razlog, da ne boste kupili predmeta, se lahko obrnete na nas in razložite svoje stanje.

V primeru, da se ne strinjamo, da prekličemo transakcijo in ne plačate za izdelek, bo v vašem računu zabeležen neplačan izdelek. Če v kratkem časovnem obdobju dobite preveč neplačanih izdelkov, ki so bili zabeleženi v vašem računu, se lahko vaš račun začasno ukine.

Ali lahko umaknem ali prekličem svojo ponudbo?

Ko postavite ponudbo na vidaXL, vnesete zavezujočo pogodbo.
Vendar pa je mogoče ponudbo umakniti pred koncem dražbe, vendar le v izjemnih okoliščinah.

Izjemne okoliščine

  • Pri vnosu vaše ponudbe ste naredili napako, npr. 50 € namesto 5 €.
  • Po tem, ko ste postavili ponudbo, se je opis predmeta znatno spremenil.

Za več informacij se obrnite na našo podporo za pomoč strankam.

Dobil sem dražbo, kaj je naslednje?

Prosimo, nadaljujte v nakupovalni voziček in kupite predmet, ki ste ga dobili. 
Upoštevajte, da istega izdelka ne morete kupiti, razen če ste končali transakcijo dražbe, ki ste jo dobili. 

 

Priloga / priloge

Splošni pogoji Dražbe

Preostali čas:
Trenutna ponudba:
Ne zamudite naših promocij
€5,- popusta*
checkmark

Ponudbe namenjene izključno za naročnike e-novic

checkmark

Ogled naših novih izdelkov

checkmark

Obvestila o vseh naših kodah za popust

checkmark

Direktne inspiracije najnovejših trendov

€5,- popusta*
smiley_joy
Prijavite se na naše e-novice
*Minimalna vrednost naročila je €100,-. Popust je veljaven le za izdelke znamke vidaXL. vidaXL spoštuje vašo zasebnost. Odjavite se lahko kadarkoli.
close