Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Sedaj boste pričeli prejemati naše e-novice!
assortment_usp
Prosimo, bodite pozorni na svoj nabiralnik za elektronsko pošto, saj boste v roku nekaj ur prejeli e-pošto s svojo kodo za popust.
*Minimalna vrednost naročila je €100,-. Popust je veljaven le za izdelke znamke vidaXL. vidaXL spoštuje vašo zasebnost. Odjavite se lahko kadarkoli.
close
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE

Način plačila

Na vidaXL ponujamo različne možnosti plačila:

  • kreditne kartice
  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • TrustPay

Vsa naša plačila so obdelana z Adyen.

Kaj je Adyen?

Adyen je ponudnik plačilne storitve. To pomeni, da jih obdeluje plačila v imenu tretjih oseb, kot so ponudniki proizvodov ali storitev. Ko kupite nekaj iz spletne trgovine, Adyen obdela plačilo med vami in spletno trgovino. To je razlog, zakaj lahko vidite ime Adyen na vašem bančnem izpisku in ne ime spletne trgovine.

Sprejemamo naslednje kreditne kartice:

• Visa (Visa Electron in VBV)
• MasterCard (vključno z MasterCard secure code)

Ko plačate s kreditno kartico, lahko vaše informacije kartico varno vpiše. Skupaj z organizacijo vaše kreditne kartice, skrbimo za obdelavo plačilo.

Predlagamo vam, da ne uporabljate darilnih kartic ali predplačniških kartic, ker lahko to povzroči težave, v primeru vračila denarja.

Če plačujete s kreditno kartico, se prepričajte, da omogoča izvajanje plačil v tuje države, saj ima naš ponudnik plačil bančni račun v tujini.

Preverjeno of Visa in MasterCard Securna Koda

Za dokončanje vaše plačilo, boste morda morali aktivirati 3-D Secure, če je to še ni zgodilo. 3-D Sigurno dodaja še eno plast varnosti na vaše plačilo.
Pri plačilo za vaše naročilo, da sproži preusmeritev na spletno strano kartice je izdala banka, naj odobro transakcijo. Nato pa uporabite način preverjanja pristnosti, ki ste (ali vaše banke) odločili preveriti resnično ste zakonito imetnik kartice.

Bančno nakazilo

Pri izbiri bančno nakazilo za plačilo za vaše naročilo, prenesete celoten znesek neposredno na naš bančni račun. Najpogostejši način za to je prek spletnega bančništva.
Ko izberete ta način plačila pri blagajni, bo naslednji strani vam vse informacije, potrebne za uspešno plačilo za vaše naročilo.

Bančno nakazilo vs. mednarodno bančno nakazilo

Pri izbiri "bančno nakazilo", boste prejeli podatke o lokalnem bančnem račun v svoji valuti. Morate imeti bančnega računa v tej valuti da lahko opravite plačilo.

Pri izbiri "mednarodno bančno nakazilo", boste prejeli podrobnosti evro bančnega računa. Vaše naročilo bo znesek preračunlo v evre. Vaša banka vam lahko zaračuna dodatne pristojbine za to vrsto plačila.

Vidite lahko eno ali obe možnosti, odvisno od tega, kateri računi so na voljo za vašo državo.

Prosimo, upoštevajte:

• Če referenčna plačilo ne ujema z navedbo PSP pod pogojem, da prenos ni mogoče uskladiti, da vaše naročilo, bodo sredstva samodejno vrnil na svoj račun.
• Če znesek plačila ni znesek, da vaše naročilo, za prenos ni mogoče uskladiti, da vaše naročilo, in sredstva, bo samodejno vrnil na svoj račun.
• Prosimo, upoštevajte, da mora biti vaše plačilo do nas v roku 10 dni od dneva naročila ali bo vaše naročilo samodejno preklicano. To lahko traja tudi do 5 delovnih dni, da prejmemo bančno nakazilo.

Prosimo vas, da za bančna nakazila uporabite vaš osebni bančni račun. Prosimo vas, da ne uporabljajte posredniških storitev, kot so:

• Druge banke, kjer nimate računa
• Pošta
• Druge plačilne agencije

V primeru neuspešne ali zavrnjena transakcije, bo denar vrnjen neposredno na bančni račun te agencije ali poštnega urada, in ne na vaš osebni bančni račun.

Paypal

Paypal je priljubljena spletna denarnica, PayPal shranjuje in varuje svoje bančne podatke. Na spletnih straneh, ki podpirajo Paypal, ne bo treba zapustiti svoje podatke o bančnem računu. Ko ste izbrali PayPal v blagajni, boste preusmerjeni na njihovi spletni strani, kjer se prijavite za dokončno plačilo. Za več informacij, prosimo, poglejte na spletno stran PayPal.

PayPal Politika Sprejemljive Uporabe določa nekatere omejitve, ki se nanašajo na to, katere izdelke je mogoče kupiti z uporabo njihove plačilne metode. Posledica tega je, da PayPal plačilne metode ni mogoče uporabiti za nakup izdelkov, ki jih ponujajo zunanji prodajalci. Če plačilo za določeni izdelek s PayPal metodo ne bo mogoče, vas prosimo, da uporabite drugo plačilno metodo. Opravičujemo se za nevšečnosti.

TrustPay

TrustPay je plačilnia storitev bančnega prenosa v realnem času, ki se pogosto uporablja v srednji in vzhodni Evropi.

TrustPay podpira naslednje: 

  • Abanka
  • NLB
  • SKB

Pomembno: Prepričajte se, da imate referenčno številko vašeg plačila, ker jo boste morda potrebovali kasneje. Ne pozabite pritisniti gumba za zaključek naročila po plačilu za potrditev naročila.

Ali moram imeti poseben račun TrustPay?
Ne, ne potrebujete.

Kako opravim plačilo preko TrustPay?
Pri zaključku naročila imate dve možnosti izbere plačila – s kartico ali bančni prenos..

  • Plačilo s kartico: Preusmerjeni boste na TrustPay izhod in vnesti boste morali zahtevane podatke iz vaše kartice.
  • Bančni prenos: Preusmerjeni boste na TrustPay izhod in izbrati boste morali banko, pri kateri imate račun – s klikom na logo vaše banke. Izberite ‘plačaj sedaj’. Potem pa boste preusmerjeni na internetno bančnistvo vaše banke, nadaljujte s sprejemanjem plačila, kot bi to naredili s standardnim plačilom. ( V nekaterih bankah, bo bil obrazec že vnaprej izpolnjen s podatki naročila, med tem ko jih boste na drugih bankah morali vnesti sami.)

Prosimo vas, da za bančna nakazila uporabite vaš osebni bančni račun. Prosimo vas, da ne uporabljajte posredniških storitev, kot so:

• Druge banke, kjer nimate računa
• Pošta
• Druge plačilne agencije

V primeru neuspešne ali zavrnjena transakcije, bo denar vrnjen neposredno na bančni račun te agencije ali poštnega urada, in ne na vaš osebni bančni račun.

 

Zakaj bilo moje plačilo je bilo zavrnjeno?

Zavrnjena plačila lahko povzročijo koli izmed naslednjih:

Kreditna kartica:

- Ime in naslov imetnika kartice ne ujemajo s podatki za obračunom.
- Kartica ni pooblaščena za mednarodna plačila (našega podjetja in poslov, ki se izvajajo na Nizozemskom).
- Kartica je dosegel me za plačevanje preko interneta.
- Stran transakcija tempirane-van.
- Odhodu stran pred zaključkom postopko, check-out.

Bankovi Transferi:

- Strana transakcije tempirane-van.
- Strana pred zaključkom postopka, check-out.
- Vaš bančni račun ima dovolj sredstev.

Preostali čas:
Trenutna ponudba:
Ne zamudite naših promocij
€5,- popusta*
checkmark

Ponudbe namenjene izključno za naročnike e-novic

checkmark

Ogled naših novih izdelkov

checkmark

Obvestila o vseh naših kodah za popust

checkmark

Direktne inspiracije najnovejših trendov

€5,- popusta*
smiley_joy
Prijavite se na naše e-novice
*Minimalna vrednost naročila je €100,-. Popust je veljaven le za izdelke znamke vidaXL. vidaXL spoštuje vašo zasebnost. Odjavite se lahko kadarkoli.
close