Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene

Na vidaXL.si nudimo “obdobje hlajenja” 30 dni od dneva prejema pošiljke.

V tem času si lahko izdelek ogledate in ga poskusite, kot bi ga v trgovini. Takoj, ko je izdelek bil uporabljen je obdobje za razmislek končano.

Svetujemo vam, da dobro preverite vsebino paketa takoj po prevzemu. Če je izdelek poškodovan ali nepopoln, nam to sporočite tako, da se obrnete na našo storitev za stranke.

Če z izdelkom niste zadovoljni, je možno izdelek vrniti. To velja tudi za izdelke s popustom.

Izdelek lahko vrnete, če:

  1. Izdelek je cel/popoln
  2. Izdelek je v originalni embalaži in v prvotnem stanju.

V roku 30 dni mora stranka obvestiti našo storitev za stranke/servisno službo, če želi vrniti (del) naročila. Mi vam bomo vrnili celotno plačilo za naročilo, ki ste ga plačali, po tem, ko bi vrnjeno pošiljko prejeli.

Z lahkoto nas lahko obvestite o svoji želji za vrnitev, neposredno iz svojega vidaXL računa. Pojdite na "Moja naročila" in kliknite "Vrnitev". Če želite vrniti izdelke vas prosimo, da nas obvestite v 30 dneh po dobavi.

Po obvestilu vam bomo poslali podatke o vračilu, kjer se boste lahko dogovorili za sestanek prevzema vračane pošiljke. Priporočamo vam, da sami ne pošiljate izdelka nazaj na svojo lastno željo, saj je zgoraj omenjen prevzem pošiljke brezplačna storitev.

V roku 14 dni po prejemu vrnjenega izdelka vam bomo povrnili celotno plačilo. Če bo tehnično mogoče, bo povračilo izplačano na račun s katerim se je izvedlo naročilo in sicer z enako metodo plačila kot pri izvedbi naročila.

Odpoklic izdelkov


Priloga / priloge

Pravila in Pogoji
Politika vračanja
Odstopni obrazec
Vzorec odstopne izjave (EU)