Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene

vidaXL – Živite za manj!

vidaXL je mednarodni spletni trgovec. "Ponujamo presenetljivo paleto izdelkov, ki so sestavljeni iz več tisoč izdelkov iz kategorij, kot so dom, vrt, garaža, DIY in oblačila." Poleg tega v vseh državah, v katerih smo aktivni, nudimo podporo strankam v maternem jeziku. Oglejte si film podjetja tukaj:

 

 

Zakaj smo tukaj?

Potrošniki so vse bolj cenovno osveščeni. vidaXL ponuja izdelke za v in okoli hiše po konkurenčnih cenah in želimo, da bi bili ti proizvodi dostopni čim več potrošnikom.
 

Kako to dosegamo?

Izbiramo izdelke z velikim povpraševanjem in jih pridobimo pri viru, v velikem obsegu. Sposobni smo vplivati na oblikovanje in pakiranje izdelkov, kar nam omogoča, da so optimizirali za celotno dobavno verigo, in na koncu naši kupci plačajo za njih zelo razumno ceno.
 

Za koga?

Svoje izdelke prodajamo potrošnikom, ki se zavedajo cen. Izdelke nudimo po vsej Evropi, ZDA ter Avstraliji in si nenehno prizadevamo večjo rast in želimo doseči še več strank.

Naša zgodba

Vse se je začelo s spletno prodajo izdelkov v majhnem obsegu, vendar je to hitro preraslo v ne le ogromno rast, temveč tudi v izdelavo izdelkov pod vidaXL lastno blagovno znamko. Število izdelkov proizvedenih izključno pod vidaXL lastno blagovno znamko je eksponentno naraslo tako da je zrastla tudi znamka, in razširila svoj trg v več evropskih držav. Lastna spletna trgovina vidaXL.com je bil logičen naslednji korak v zgodbi o uspehu. Uspeh podjetja je v nabavi in ponudbi izdelkov po še bolj konkurenčnih cenah, kjer  neprestano iščemo načine, kako znižati stroške, brez kompromisov pri kakovosti. Temelj za učinkovito organizacijo, z jasnim in eksplicitnim poudarkom na vrednosti za denar, je bil na koncu postavljen na ta način.
 

Kaj obljubljamo našim strankam

Kot stranka vidaXL nas lahko držite za naslednje obljube:
 

Dobra cena

Nič ne sovražimo bolj kot preplačati proizvode, in verjamemo, da v tem nismo sami. Z ohranjanjem popolnega nadzor nad vsemi procesi v celotni dobavni verigi, vam bomo lahko vedno ponudili naše izdelke po konkurenčnih cenah.
 

Dobra usluga

Našim strankam nudimo dobre storitve. Če imate vprašanja o izdelku, pošiljanju  ali plačilu, so vam naši operaterji za podporo vedno pripravljeni pomagati, v svojem maternem jeziku. In pošiljanje in vračanje izdelkov je vedno brezplačno na spletni trgovin vidaXL. Seveda gre kdaj tudi kaj narobe. Če se to zgodi vam, vam obljubljamo, da bomo rešili situacijo čim prej v vaše zadovoljstvo.
 

Dober občutek

Nakup na vidaXL izboljša vase počutje. Izdelke vidaXL lahko kupite skozi tisto platformo, ki vam je najbolj všeč, in poleg vsega vam obljubljamo, da vam bo nakupovanje na vidaXL dal občutek da ste dobili "dobro ponudbo".