Raztegljivimi vrtnimi mizami

null

Priskrbi prostor za več ljudi z raztegljivimi vrtnimi mizami

Raztegljive vrtne mize zagotavljajo dovolj prostora za vse goste, ne glede na to, ali gre za piknik s prijatelji, zabave ali nepričakovano večerjo. So izvrsten kos pohištva, ki je zasnovan za vsako priložnost.

Na vidaXL lahko najdeš odličen izbor visokokakovostnih raztegljivih vrtnih miz. Najdeš lahko vrtne mize v stilskih in raznolikih različicah, ki so izdelane iz vrhunskih materialov.

 

Vzdržljivo in trpežno vrtno pohištvo 

Ko so raztegnjene, so te mize primerne za velike družine ali skupine prijateljev. Zasnovane so tako, da se jih zlahka raztegne po dolžini. Ko ni obiskov, lahko raztegljivo vrtno mizo zmanjšaš, da bo primerna za vsakodnevno uporabo.

Te mize so lahko celo leto v zunanjih prostorih ter ne potrebujejo veliko vzdrževanja. Vsake toliko časa jih očisti, da bodo ostale v vrhunskem stanju. Te mize so izdelane po visokih standardih, zato so dolgotrajne in polepšajo videz vsakega vrta.

 

Raztegljive vrtne mize za vsak vrt 

Raztegljive vrtne mize so primerne za vse tipe vrtov – ne glede na to, ali imaš tradicionalen ali pa moderen mestni vrt. S temi mizami bo dovolj prostora za vse. Izberi pravi izdelek iz našega kataloga ter dneve preživljaj na svežem zraku, v družbi najljubše pijače in prijateljev.

Če iščeš najboljše raztegljive vrtne mize, ki se bodo lepo podale k tvojemu vrtnemu pohištvu, je tukaj vidaXL. Oglej si naš katalog in poišči najboljšo raztegljivo mizo za svoj vrt.

Prikaži več Prikaži manj
(0 Rezultati)