Aluminijasta vrtna mize

null

Aluminijaste vrtne mize

Ali si eden izmed tistih, ki pogosto prestavljajo pohištvo in stvari v zunanjih prostorih? vidaXL ponuja zelo lahko zunanje pohištvo iz aluminija. Aluminijasto vrtno pohištvo je lahko in preprosto za premikanje, pa tudi cenovno ugodno. Samo izberi zunanjo sedežno garnituro z mizo in stoli ter se prepričaj, kako lahki so. Če stole že imaš, izberi aluminijasto vrtno mizo in svojemu zunanjemu prostoru dodaj nekaj sijaja.

 

Izrazi svoj stil z aluminijasto vrtno mizo

Aluminijaste vrtne mize so odlična izbira, če želiš svoj prostor preurediti brez premikanja težkega pohištva. Aluminijaste zunanje mize se bodo popolnoma podale na tvoj vrt. Vrtne mize z elegantnimi linijami se bodo podale v vsak zunanji prostor. Aluminij je v primerjavi z jeklom »mehka« kovina, zahvaljujoč kombinaciji zlitin, ki se uporabljajo v proizvodnji, pa je vsak aluminijast izdelek močan in trpežen. Aluminijasto vrtno pohištvo je zelo močno, ne rjavi in je na voljo po dostopnih cenah.

 

Vzemi si čas za preurejanje

vidaXL ponuja aluminijaste vrtne mize, ki so primerne za 2, 4 ali 6 oseb. Bistro garnituro lahko postavite na svoj balkon ali pa se odločite za večji prostor na vrtu ali dvorišču. Z vsestransko mizo bo preurejanje in premikanje jedilnega prostora zelo preprosto. Samo dvigni svojo aluminijasto mizo in jo prestavi, saj ne potrebuješ nobene pomoči. Ne pozabi na primerno pokrivalo za zaščito pred različnimi elementi, da ti bo miza služila še vrsto let.

Prikaži več Prikaži manj
(0 Rezultati)