Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.25 / 5 (341 ocen)
Dom in vrt  (190)

Zunanja osvetljava

Prikazano: 1-48 od 190

Osvetlite svoj vrt z vidaXL zunanjimi svetilkami

Z vidaXL zunanjimi svetilkami nikoli več ne boste ostali v temi! Poleg uporabnih zunanjih svetilk, kot so vrtne svetilke in svetilke s senzorjem gibanja, imamo na voljo tudi veliko svetilk za zagotavljanje vzdušja. Če ste ob poletnih večerih radi na prostem, ne morete zgrešiti z dobro osvetlitvijo. S pravimi svetilkami boste zlahka ustvarili prijetno vzdušje. Svetilke postavite v temne kote svojega vrta ali pa jih usmerite proti določenim mestom, ki jih želite ponoči osvetliti. Takoj boste opazili spremembo v vzdušju. vidaXL ima na voljo širok nabor zunanjih svetilk, vključno s talnimi, stenskimi in solarnimi svetilkami, pa tudi svetilkami na senzor.

 

Različne vrste vrtnih luči

Zunanje svetilke so eden izmed najbolj pomembnih dodatkov za zagotavljanje vzdušja na vašem vrtu po sončnem zahodu. S stensko svetilko lahko v temen kot vrta dodate nekaj svetlobe. Če želite, lahko reflektor namestite pod drevo ali drug prijeten prostor na vrtu ter si tako zagotovite posebno vzdušje. vidaXL je pravo mesto, če iščete moderne in funkcionalne (ampak še vseeno lepe!) zunanje svetilke. Senzorske svetilke se samodejno prižgejo, ko se nekdo približa vratom. Primerne so za osvetlitev vrtnih poti, da se ne boste več spotikali ob svoje cvetlične gredice.

 

Ustvarite načrt za zunanjo osvetlitev

Prav tako kot pri notranji osvetlitvi, tudi za zunanje prostore priporočamo izdelavo načrta. Premislite, kateri deli vašega vrta potrebujejo dodatno osvetlitev, kakšno vzdušje želite ustvariti in kaj je namen vaših svetilk. Za prostor ob sprehajalni poti, ob vratih ali lopi izberite močnejše svetilke. Če želite ustvariti posebno vzdušje, razmislite o mehkejši barvi svetlobe. Oglejte si vidaXL nabor in zagotovite, da ne boste ostali v temi!

 

Solarne zunanje svetilke

Če iščete energijsko varčne svetilke, priporočamo solarne svetilke. Takšne svetilke se podnevi polnijo, ponoči pa oddajajo prijetno svetlobo. Nekatere svetilke imajo rezervne baterije. To pomeni, da se bodo prižgale tudi, ko ne bo sonca.

Prikaži več