Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Hvala za vašo naročnino!
Preverite vaš poštni predal, boste prejeli vašo ekskluzivno kodo kupona kmalo!
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE

Lope, garaže in nadstreški

Razvrsti po:
Prodajne uspešnice
Cena:
filter
UPS, izdelek, ki ga iščete ni na zalogi. Tukaj si oglejte podobne izdelke.

Vrtne lope za vse vrtne potrebščine

Ali je vaša garaža preplavljena z vsem vašim orodjem, vrtnim pohištvom in vrtnimi dodatki? Mogoče sploh nimate garaže?  V katerikoli od teh situacij je vrtna lopa odlična rešitev, in tista, ki vam bo zagotovila veliko prostora za shranjevanje. Poleg praktičnosti teh fantastičnih malih hiš, te tudi lepo izgledajo na vašem vrtu. Tukaj v vidaXL boste našli čudovite vrtne lope različnih oblik in velikosti. Katero lopo boste izbrali, je od vrste dejavnikov, kot so velikost vašega vrta, želeni material, želite dvojna vrata in tako naprej. Ne glede na to kaj potrebujete na vašem vrtu, smo prepričani, da imamo popolno skladišče za vas!

Večnamenske vrtne lope

Skladiščna lopa je praktična in priročna rešitev za shranjevanje mnogih stvari. Pogosto je priporočljivo, da shranite vrtno pohištvo v zaprtem prostoru, ter ga tako zaščitite pred vremenskimi vplivi. Takšne stvari lahko preprosto shranite v popolnoma novo vrtno lopo. Enako velja za vaše vrtno orodje in celo kolesa. Vse boste imeli pri roki in na urejenem mestu. Ponoči zaklenite vrata in vaše dragocene stvari bodo varno shranjene.

Izberite pravi model

Ko iščete vrtno lopo za shranjevanje svojih stvari, je pomembno, da predhodno določite, kje jo boste postavili. Na ta način ne boste razočarani, ko se model izkaže, da je večji od razpoložljivega prostora. Imejte v mislih katere vaše stvari boste shranjevali v svoji fantastični vrtni lopi. Nekaterega vrtnega pohištva ni mogoče zložiti, zato poskrbite, da bo dovolj prostora znotraj. Temelje vrtne lope je treba postaviti na ravno površino. Vse lope za shranjevanje vidaXL je mogoče enostavno sestaviti in dostava je brezplačna.

PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE
checkmark

Ekskluzivne ponudbe za naše člane

checkmark

Izdelki za prodajo

checkmark

Novosti in trendi

checkmark

Prejeli 5€ popusta**

vidaXL spoštuje vašo zasebnost
*Odjava je možna kadarkoli
**s 100 € porabljenimi na vidaXL produktih