Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene

Vrtni loki, brajde in pergole

Naročite svojo pergolo na spletu

Tako kot številne druge izdelke, lahko tudi pergole naročite na spletu. Pergola je odličen dodatek za vsak vrt. Primerna je za ustvarjanje posebnega prostora na vašem vrtu ali za usmerjanje rasti vaših čudovitih rastlin.

 

Prednosti pergole

Največja prednost pergole je ta, da ustvarja senco. Med vročimi poletnimi meseci jo bodo prerastle rastline, ki bodo ustvarjale prijetno senčno oazo. Pod njo postavite stol in če so rastline dovolj goste, senčnika sploh ne boste potrebovali! Pergola je tudi odličen način za ustvarjanje prehoda med vašim dvoriščem in preostalim delom vrta.

Pergolo lahko uporabljate tudi kot senčnik. To boste zlahka storili z namestitvijo senčnega platna čez ‘streho’ pergole. Tako boste hitro ustvarili zanimiv in prijeten izgled ter si zagotovili odlično zaščito pred soncem.

Manjša različica pergole je obok za vrtnice. Oboki za vrtnice so odlični tudi za poroke. Ko jih bodo prerastle rastline in rože bo to popoln romantičen prostor za poroko. Če želite, ga lahko na svoj vrt namestite za zagotavljanje sence ali ustvarjanje naravnega prehoda za vaš vrt.

 

Lesena pergola

Izbirate lahko med različnimi vrstami pergol in obokov za vrtnice. Najbolj priljubljena izbira je lesena pergola. Ljudje jo pogosto izberejo zato, ker na vrt doda topel in stilski izgled. Pogosto so izdelane iz sušenega trdnega lesa, zato še dolgo ohranjajo svoj odličen izgled. Lesena pergola je idealna izbira, če želite, da jo preraste bršljan. Les zagotavlja primerno podporo za rastlino, pergola pa skrbi za odlično obliko.

Še ena prednost lesene pergola je ta, da odlično izgleda na vsakem vrtu. Pomisliti morate samo na vrsto lesa, iz katerega je izdelana. Zlahka jo boste prebarvali, vendar imejte v mislih, da najprej priporočamo obdelavo s slojem temeljnega premaza. Tako bo barva pokrila večjo površino ter dlje ostala sveža.

 

Naročite svojo pergolo na spletu

Zahvaljujoč širokemu naboru pergol naročanje na spletu ne bi moglo biti lažje! Ne glede na to, kako velika je pergola, na vaš dom bo dostavljena hitro in brezplačno.

Prikaži več