Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Dekoracija

Prikazano: 1-48 od 3759
  • ...

Široka izbira dodatkov za dom

Ko boste končali z opremljanjem svojih notranjih prostorov je čas za dodatke za dom. Pravi dodatki bodo resnično dopolnili vaš dom in vam omogočili, da ustvarite svoj edinstveni stil. Trendi na tem področju se spreminjajo zelo hitro. Pri vidaXL skrbimo, da smo vedno v koraku s časom in najnovejšim razvojem, trendi in modnimi smernicami. Tukaj boste našli osupljive stenske dekoracije, dišeče sveče, čudovite ure, mehke blazine in še veliko drugih stvari.

Prave ideje za polepšanje dnevne sobe

Namen dodatkov za dom je ustvarjanje še bolj stilskih notranjih prostorov. Prostor v katerem je samo pohištvo ni tako vabljiv kot prostor s svečami in čudovito odejo na kavču. Z manjšimi spremembami boste lahko svojo hišo spremenili v prijeten dom. Izbira pravih dodatkov je lahko pravi izziv in prav zato, bi vam radi podarili nekaj koristnih nasvetov…

  • Prepričajte se, da v prostoru ne bo preveč dodatkov, da ne boste ustvarili vtisa neurejenega prostora.
  • Izberite stvari, ki se ujemajo s stilom vaših notranjih prostorov.
  • Če želite ustvariti edinstven in eklektičen videz lahko kombinirate različne stile.
  • Igrajte se z barvami in dodatki, če je ostali del vaših notranjih prostorov oblikovan v preprostem in nevtralnem stilu.

Različne vrste dodatkov

Dodatki za dom obstajajo v različnih oblikah in velikostih, zato obstaja veliko različnih idej za okrasitev vaše dnevne sobe. Lahko izberete le nekaj manjših dodatkov ali pa poskrbite za poseben vtis z velikim ogledalom ali dekorativno živalsko glavo. Ali želite eksperimentirati z barvami? Potem so dodatki za dom idealna rešitev! Izberite nekaj bakrenih, modrih ali zelenih stvari za poživitev prostora. Če vam novi dodatki za vašo dnevno sobo niso všeč, lahko na preprost način poskrbite za spremembo izgleda prostora, da bo izgledal popolnoma drugače. vidaXL ponuja osupljiv nabor dodatkov, ki bodo čudovito izgledali v vašem domu.

Kombinirajte različne barve in materiale

Kombiniranje materialov bo poskrbelo, da bodo vaši dodatki za dom izgledali zanimivo in unikatno. Nekaj idej za polepšanje doma: izberite temne blazine iz umetnega krzna, košare iz bakra in stilska steklena držala za sveče. Drugi trend je izbira različnih tkanin in njihovo kombiniranje. Izberite mehko, visoko preprogo in jo dopolnite s tkanim taburejem in blazinami za kavč. Na koncu lahko izberete tudi sveče v živahnih barvah. Ko se boste naveličali ene barve, lahko sveče zamenjate s svečami druge oblike ali barve ter tako ustvarite popolnoma nov videz prostora.

Prikaži več