Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene

Naslanjači, stoli ležalniki in fotelji

Udobni naslanjači

V večini slovarjev je definicija fotelja "stol za lenarjenje". Tukaj v vidaXL, je to točno tisto, kar imamo v mislih pri ustvarjanju čudovitega izbora takšnih izdelkov. V teh stolih se lahko resnično sprostite z dobro knjigo ali gledate svojo najljubšo TV-oddajo. Naši udobni fotelji so prav tako fantastični za popoldanski dremež. Za optimalno sprostitev boste našli razne stole s stolčki za noge, pa tudi masažne stole in stole, ki jih lahko prilagodite tako, kot želite, vse tukaj v vidaXL.

Naslanjači iz tkanine ali umetnega usnja

Nekateri ljudje imajo raje stole oblečeni s tkanino, ker izžarevajo več toplote. Izbirate lahko tudi stole z (umetnim) usnjem. Ta material je čudovit na dotik in ga je mogoče enostavno očistiti. Ko je vse vaše pohištvo narejeno iz usnja, to ne pomeni nujno, da mora biti tak tudi lep nov fotelj. Kombinacija različnih materialov bo notranjosti dala edinstven in eklektičen videz.

Nastavljivi stoli za sproščanje

Tukaj v vidaXL vam radi pomagamo doseči optimalno sprostitev z našimi čudovitimi udobnimi in nastavljivimi naslanjači. Imamo odličen izbor stolov, idealenih za popoldanski počitek,  z nastavljivimi nasloni za hrbet, ki so zasnovani tako, da se lahko naslonite nazaj in se sprostite. Vključeni naslonjalo za noge za dopolnitev udobja. Stol za sprostitev je še ena vrsta naslonjača, ki vam lahko pomaga, da se sprostite. Z lahkotnim sistemom lahko preprosto vstaneš ali sedi. Poleg tega je naslonjalo za noge nastavljivo, kar vam omogoča, da ležite z nogami navzgor. Čudovito!

Ustvarite enotnost v notranjosti

Z dodajanjem stola za sproščanje v notranjost lahko takoj ustvarite prijeten kotiček za sedenje. Prav tako je to neverjeten način dodajanja barve ali drugačnega materiala v prostor. Izberite krasen vijolični stol ali naslanjač, na primer z vzorcem patchwork. To bo z lahkoto osvetlilo črno ali belo notranjost, hkrati pa bo ustvarilo resnično kontaktno točko v sobi.

Prikaži več