Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Hvala za vašo naročnino!
Preverite vaš poštni predal, boste prejeli vašo ekskluzivno kodo kupona kmalo!
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE

Umetna Flora

Razvrsti po:
Prodajne uspešnice
Cena:
filter
UPS, izdelek, ki ga iščete ni na zalogi. Tukaj si oglejte podobne izdelke.

Preveč zasedeni, da bi zalivali? Izberite umetne rastline

Če želite dodati malo zelenja svojemu dekoru, vendar enostavno nimate časa za vodo in da bi skrbeli za rastline v vašem domu, so umetne rastline navdihnjena rešitev. Rastline lahko dajo vaši notranjosti živahen in svež nov videz, danes pa ti izdelki izgledajo prav tako kot prava stvar! Tukaj v vidaXL nudimo fantastično paleto lepih, barvitih in realističnih plastičnih rastlin, ki bodo zagotovo razkrile vsak prostor!

Umetne rastline, ki izgledajo kot naravne

Tukaj v vidaXL imamo nekaj priročnih nasvetov za vas, ko kupujete umetno rastlino. Prvi je, da razmislite o izgledu predmeta. Prazna rastlina z nekaj listi bo videti, da ima manj življenja kot polna. Ko gre za barve, lahko plastična rastlina z listi v različnih odtenkih zelene resnično izgleda prava. Prav tako je priporočljivo obdržati barvne različice v mislih, ko razmišljate o rastlinah s cvetjem. Morda želite, da barve cvetov ustrezajo vašemu dekorju? Nazadnje je material tudi ključna točka, ki jo je treba upoštevati, saj ima velik vpliv na izgled umetnega rastlinja. 

Ekzotiče palme v vašem domu

Ko se vsako leto vrnete iz neverjetnih poletnih počitnic, ali resnično pogrešate palme? Prinesite ta tropski občutek v svoj dom s čudovito umetno palmo iz vidaXL. Ta drevesa so polna, mogočnih listov, ki jih naredijo zelo resenično. Visoka so 80 cm, zato bo dobrodošel dodatek k vsaki sobi!

Čiščenje umetnih rastlin

Seveda vam ni treba zalivati umetnih rastlin, ampak vsake toliko jih je potrebno očistiti. Lahko preprosto obrišite prah s suho krpo, in preden se zaveste, so listi ponovno sijoči zeleni in življenje je čudovito!

PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE

Ekskluzivne ponudbe za naše člane

Izdelki za prodajo

Novosti in trendi

Prejeli 5€ popusta**

vidaXL spoštuje vašo zasebnost
*Odjava je možna kadarkoli
**s 100 € porabljenimi na vidaXL produktih