Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5
Dom in vrt  (165)
Dekoracija  (165)
Umetna Flora  (165)

Umetna Flora

Prikazano: 1-48 od 165

Preveč zasedeni, da bi zalivali? Izberite umetne rastline

Če želite dodati malo zelenja svojemu dekoru, vendar enostavno nimate časa za vodo in da bi skrbeli za rastline v vašem domu, so umetne rastline navdihnjena rešitev. Rastline lahko dajo vaši notranjosti živahen in svež nov videz, danes pa ti izdelki izgledajo prav tako kot prava stvar! Tukaj v vidaXL nudimo fantastično paleto lepih, barvitih in realističnih plastičnih rastlin, ki bodo zagotovo razkrile vsak prostor!

Umetne rastline, ki izgledajo kot naravne

Tukaj v vidaXL imamo nekaj priročnih nasvetov za vas, ko kupujete umetno rastlino. Prvi je, da razmislite o izgledu predmeta. Prazna rastlina z nekaj listi bo videti, da ima manj življenja kot polna. Ko gre za barve, lahko plastična rastlina z listi v različnih odtenkih zelene resnično izgleda prava. Prav tako je priporočljivo obdržati barvne različice v mislih, ko razmišljate o rastlinah s cvetjem. Morda želite, da barve cvetov ustrezajo vašemu dekorju? Nazadnje je material tudi ključna točka, ki jo je treba upoštevati, saj ima velik vpliv na izgled umetnega rastlinja. 

Ekzotiče palme v vašem domu

Ko se vsako leto vrnete iz neverjetnih poletnih počitnic, ali resnično pogrešate palme? Prinesite ta tropski občutek v svoj dom s čudovito umetno palmo iz vidaXL. Ta drevesa so polna, mogočnih listov, ki jih naredijo zelo resenično. Visoka so 80 cm, zato bo dobrodošel dodatek k vsaki sobi!

Čiščenje umetnih rastlin

Seveda vam ni treba zalivati umetnih rastlin, ampak vsake toliko jih je potrebno očistiti. Lahko preprosto obrišite prah s suho krpo, in preden se zaveste, so listi ponovno sijoči zeleni in življenje je čudovito!

Prikaži več