Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.25 / 5 (341 ocen)

Razsvetljava

Prikazano: 1-48 od 561
  • ...

Okusna razsvetljava

Hiša brez ustrezne osvetlitve je nepopolna. S svetilkami lahko enostavno ustvarite prijetno vzdušje, tako da izstopajo določeni deli vašega doma. Razsvetljava je na voljo v številnih oblikah in velikostih, od zelo moderne do klasične. Poleg dekoracije je svetilka tudi zelo funkcionalna. Ko večerjate zvečer, je lepo videti, kaj je na vašem krožniku. V vidaXL imamo širok izbor vseh vrst razsvetljave.

Svetlobne napeljave v različnih stilih

Tukaj v vidaXL najdete neverjeten izbor svetilk, primernih za sodobno notranjost, klasično notranjost in vse kar je vmes. Zraven vašega kavča lahko postavite sodobno nastavljivo svetilko, ki vam omogoča, da se sprostite z dobro knjigo. Tu lahko najdete tudi svetilke iz zbirke Philips LivingColors. Te svetilke zagotavljajo čudovito vzdušje, ker vam omogočajo, da izberete barvo z daljinskim upravljalnikom. Viseča svetilka v obliki lanterne bo v klasični notranjosti videti super. Prav tako se je zelo trendovsko igrati s slogi, na primer izberite klasično svetilko za vašo sodobno notranjost. Prepričajte se, da ustreza vašemu pohištvu v smislu barve.

Ustvarite načrt vaše razsvetljave

Pri izbiri nove svetilke je pomembno, da ustvarijo enotnost in se prepričajo, da so osvetljeni pravi kraji v vašem domu. Razmislite, kam želite postaviti svetilke in izbrati svetilke v istem slogu. Te svetlobne napeljave se lahko razlikujejo po obliki in barvi, vendar je pomembno, da imajo enako podobo.

Spočijte svoje oči in izberite pravo intenzivnost svetlobe

Ste že izbrali nekaj lepih svetilk za svoj dom? Če je tako, je zelo pomembno, da izberete tudi prave žarnice. Branje knjige v slabi razsvetljavi je lahko utrujajoče za vaše oči in tega s ne želimo. Uporabne so tudi za svetilke nad jedilno mizo in poleg stolov, da so močnejše od glavnih luči v prostoru.

Prikaži več