Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Hvala za vašo naročnino!
Preverite vaš poštni predal, boste prejeli vašo ekskluzivno kodo kupona kmalo!
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE

Stoli za kuhinje in jedilnice

Razvrsti po:
Prodajne uspešnice
Cena:
filter
Pokaži več
UPS, izdelek, ki ga iščete ni na zalogi. Tukaj si oglejte podobne izdelke.

Sedite udobno pri jedilni mizi

Jedilna miza je kraj, kjer porabite veliko časa. To je kraj, kjer imate večerjo, se pogovarjate o dnevu, preberite časopis in kje otroci rišejo ali ustvarjajo. Med vsemi temi dejavnostmi je zelo pomembno, da sedite udobno. Zato bodo kakovostni jedilni stoli zaželena izbira! Tukaj v vidaXL nudimo neverjeten izbor stolov za jedilnico v raznovrstnih slogih. Ker ponujamo tako neverjetno izbiro, resnično verjamemo, da imamo odlične jedilne stole za vsak dom!

Jedilni stoli brez naslonjala za roke

Imamo veliko vrsto jedilnih stolov, ki so na voljo v veliki paleti materialov, oblik, stilov in barv. Nekateri ljudje imajo raje stole z nasloni za roke, ki zagotavljajo dodatno udobje pri sedenju pri jedilni mizi. Prednost stolov brez naslonjala za roke je, da zagotavljajo več prostora za mizo. Na primer, lahko postavite tri stole poleg drugega.

Izbor materialov

Pri izbiri vaših novih jedilnih stolov je dobra zamisel, da že imate v mislih, katere materiale želite uporabiti. Stol iz (umetnega) usnja je odlična izbira, saj ga je mogoče preprosto očistiti in zgleda lepo z jedilno mizo v dnevni sobi. Stoli s tkanino so videti topli in so zelo udobni za sedenje. Preprosti leseni ali sintetični stoli izgledajo lepo z jedilno mizo v vaši kuhinji in najdete jih lahko v čudovitem razponu razburljivih barv.

Dizajnerski stoli.

Dizajnerski jedilni stoli dodajajo nekaj posebnega v vašo jedilnico. Ti stoli so edinstvene oblike in barve, zaradi česar bodo ujeli poglede. Pomislite na stole z barvito tkanino z nasloni za roke ali preprosto obliko s cevastim okvirjem. Ne boste vedeli, ali se preprosto usesti ali preprosto občudovati ta lepi novi kos pohištva!

PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE

Ekskluzivne ponudbe za naše člane

Izdelki za prodajo

Novosti in trendi

Prejeli 5€ popusta**

vidaXL spoštuje vašo zasebnost
*Odjava je možna kadarkoli
**s 100 € porabljenimi na vidaXL produktih