Presenetljiv sortiment
Brezplačna dostava
Odlične cene
Kiyoh ocena: 4.3 / 5

Tende

Prikazano: 1-48 od 308

Popolna tenda

Iskanje pravega ravnotežja med soncem in senco je lahko precej mučno. S tendo boste lahko senco ustvarili kadarkoli boste želeli. Tenda pomaga uravnavati temperaturo v senčnem prostoru ter blokira UV sevanje. Tako boste lahko poleti v zunanjih prostorih uživali zaščiteni in v senci.

 

Različne vrste zunanjih tend

Kot pri vseh vidaXL izdelkih, je tudi izbor tend precej velik. Našli boste zložljive tende z močnim, jeklenim okvirjem. Okvir omogoča enostavno namestitev tende na želeno mesto. Platno se lahko raztegne s pomočjo ročice. Tenda bo ustvarila prijetno pokrito teraso za piknike z družino in prijatelji.

Poleg tend z jeklenim okvirjem so na voljo tudi tende brez okvirja. Te so primerne za tiste, ki že imajo okvir in ga ne želijo zamenjati. Morda je vaša trenutna platnena tenda obrabljena ali razbarvana, okvir pa je še vedno delujoč. Potem samo kupite novo platno in svojemu vrtu podarite popolnoma nov videz.

Poleg različnih vrst tend lahko izbirate tudi med različnimi velikostmi. To pomeni, da ponujamo nekaj za vsakogar. Velikosti so določene glede na običajna vrata in velikosti oken. Tako boste lahko našli pravo tendo za vsak del hiše. Tende so na voljo v različnih dolžinah. Z dolžino pravilne dolžine lahko sami določate, koliko sence želite in kako veliko pokrito teraso boste ustvarili.

 

Ustvarite senco z vidaXL tendo

Ne glede na to, ali gre za vaš vrt ali trgovino – senco lahko ustvarite na veliko načinov. Prednosti tende vas bodo morda prepričale, da je to najboljši način za ustvarjanje sence. Tendo lahko namestite na katero koli mesto želite, saj bo vedno ustrezala vaši situaciji. Odločite se, kako široko in dolgo platno potrebujete ter ob katerem času želite ustvariti senco. Želite nekaj sonca? Samo zložite tendo.

 

Naročite tendo na spletu

vidaXL je mesto za iskanje popolne tende. Ker imamo na voljo tende v različnih velikostih, barvah in oblikah, boste zagotovo našli popoln izdelek zase. Samo naročite na spletu, vidaXL pa poskrbi za brezplačno dostavo na vaš dom.

Prikaži več