Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Sedaj boste pričeli prejemati naše e-novice!
assortment_usp
Prosimo, bodite pozorni na svoj nabiralnik za elektronsko pošto, saj boste v roku nekaj ur prejeli e-pošto s svojo kodo za popust.
*Minimalna vrednost naročila je €100,-. Popust je veljaven le za izdelke znamke vidaXL. vidaXL spoštuje vašo zasebnost. Odjavite se lahko kadarkoli.
close
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE

Klopi

Klopi

Razvrsti po:
Prodajne uspešnice
Cena:
filter
info_outline

To je priporočena maloprodajna cena dobavitelja.

info_outline

To je priporočena maloprodajna cena dobavitelja.

UPS, izdelek, ki ga iščete ni na zalogi. Tukaj si oglejte podobne izdelke.

Klopi za hodnik in shranjevanje stvari pri vidaXL

Prijetna klop za vaš hodnik ali dnevno sobo ni samo lepa na pogled, saj ustvarja tudi dodaten prostor za shranjevanje ali sedenje, ko imate na obisku prijatelje. vidaXL ponuja širok nabor klopi med katerimi lahko izbirate. Od manjših in lesenih klopi, do večjih in barvito okrašenih, od klopi s prostorom za shranjevanje, do klopi za hodnik in obuvanje čevljev: vidaXL ima pravi izdelek za vsakogar.

Priročne klopi za vaše notranje prostore

Klopi so idealne, če želite hitro ustvariti dodaten prostor za sedenje. Postavite jih lahko v kuhinjo, dnevno sobo, spalnico ali celo na hodnik. Z nekaj prijetnimi blazinami lahko celotnemu prostoru podarite drugačen pridih. Lahko jih postavite v svoj hodnik, poleg tega pa so zelo priročne, ko imate na obisku prijatelje. Klopi za hodnik in klopi za shranjevanje so odlične za shranjevanje različnih stvari. Samo odprite pokrov ali prikupne predale v obliki košaric ter vanje shranite igrače, blazine ali svojo posteljnino.

Izbira prave klopi za hodnik in shranjevanje stvari

Če iščete klop, bi vam radi podarili nekaj uporabnih nasvetov, ki jim je pametno slediti. Najprej, za kaj se bo klop uporabljala? Ali želite dodaten prostor za sedenje, za shranjevanje ali oboje? Po tem se vprašajte, kakšna barva ali oblika klopi bi se najbolje podala v vaše notranje prostore? Klopi iz blaga odlično izgledajo v mirnih prostorih. Če že imate barvito pohištvo, je morda bolje, da izberete belo ali leseno klop. Še zadnji nasvet je, da premislite kako veliko klop potrebujete in kam jo želite postaviti.

Veliko izbire pri vidaXL

Ni pomembno, ali iščete prijetno klop ali želite dopolniti videz svojega hodnika, vidaXL ima na voljo klopi za različne namene. Poleg tega, so vsi naši izdelki na voljo po konkurenčnih cenah, zato boste lahko svoje notranje prostore popolnoma preuredili, pri tem pa vam ne bo potrebno zapraviti veliko denarja!

Preostali čas:
Trenutna ponudba:
Ne zamudite naših promocij
€5,- popusta*
checkmark

Ponudbe namenjene izključno za naročnike e-novic

checkmark

Ogled naših novih izdelkov

checkmark

Obvestila o vseh naših kodah za popust

checkmark

Direktne inspiracije najnovejših trendov

€5,- popusta*
smiley_joy
Prijavite se na naše e-novice
*Minimalna vrednost naročila je €100,-. Popust je veljaven le za izdelke znamke vidaXL. vidaXL spoštuje vašo zasebnost. Odjavite se lahko kadarkoli.
close