Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Sedaj boste pričeli prejemati naše e-novice!
assortment_usp
Prosimo, bodite pozorni na svoj nabiralnik za elektronsko pošto, saj boste v roku nekaj ur prejeli e-pošto s svojo kodo za popust.
*Minimalna vrednost naročila je €100,-. Popust je veljaven le za izdelke znamke vidaXL. vidaXL spoštuje vašo zasebnost. Odjavite se lahko kadarkoli.
close
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE
top banner

Poiščite najboljše ponudbe pri vidaXL

Poiščite najboljše ponudbe pri vidaXL

    

Iščete odlične ponudbe? Potem ste prišli na pravo mesto. Pri vidaXL smo za vas izbrali najboljše popuste ter jih vse skupaj zbrali na tej strani. Pobrskajte med naborom izdelkov in nikoli več ne preplačajte stvari. Ta posebna stran s popusti vsebuje širok nabor izdelkov – od pohištva do orodja in športne opreme. Neprestano posodabljamo našo ponudbo, zato večkrat obiščite našo stran!

 

Ponudbe dneva in ponudbe tedna, ki se jim ni mogoče upreti

 

Poleg širokega nabora izdelkov ter različnih ponudb in popustov, ima vidaXL tudi ponudbo dneva. Izbrani so različni izdelki, ponudbo pa lahko izkoristite samo v 24 urah. Časovnik kaže, koliko časa še imate za oddajo naročila. Ali potrebujete več časa za odločitev, ali pa želite izkoristiti druge odlične popuste? Potem si oglejte naše ponudbe tedna. Te ponudbe so veljavne sedem dni, izbrane izdelke pa ves čas posodabljamo. Poleg naših ponudb dneva in tedna, vidaXL ponuja tudi zanimive kode kuponov – to je idealna trgovina za najboljše ponudbe!

 

Poiščite najboljše ponudbe in popuste na spletu

 

Če iščete najboljše popuste, lahko s preprostim odpiranjem te strani najdete najboljše ponudbe. Nasprotno of fizičnih trgovin, naša spletna trgovina omogoča izjemno preprost pregled nad ponudbami, ki si jih lahko ogledate vsak dan in preverite, kaj je novega. Odločite se in brez težav naročite pri vidaXL. Zagotovili bomo, da boste svoj izdelek dobili kakor hitro je mogoče. In dostava je vedno brezplačna, ne glede na velikost vašega nakupa!

Razvrsti po:
Prodajne uspešnice
Cena:
filter
info_outline

To je priporočena maloprodajna cena dobavitelja.

Preostali čas:
Trenutna ponudba:
Ne zamudite naših promocij
€5,- popusta*
checkmark

Ponudbe namenjene izključno za naročnike e-novic

checkmark

Ogled naših novih izdelkov

checkmark

Obvestila o vseh naših kodah za popust

checkmark

Direktne inspiracije najnovejših trendov

€5,- popusta*
smiley_joy
Prijavite se na naše e-novice
*Minimalna vrednost naročila je €100,-. Popust je veljaven le za izdelke znamke vidaXL. vidaXL spoštuje vašo zasebnost. Odjavite se lahko kadarkoli.
close