Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Hvala za vašo naročnino!
Preverite vaš poštni predal, boste prejeli vašo ekskluzivno kodo kupona kmalo!
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE
top banner

Osvetlite svoj vrt z zunanjimi lučmi iz vidaXL

  

Najdaljši dan leta je minil že pred časom, kar pomeni, da se dnevi krajšajo in krajšajo. Če želite ponoči sedeti zunaj, ko temperatura dopušča, je za to potrebna zunanja razsvetljava. V vidaXL boste našli več različnih okusnih in funkcionalnih svetilk za zunanjo osvetlitev, kot so solarne svetilke, reflektorji, stenske svetilke in luči za osvetlitev poti. V vašem vrtu nikoli več ne boste imeli temnega kotička!

 

 

Trendi ali funkcionalno? Zakaj pa ne oboje!

 

Osvetlitev je eden od najpomembnejših elementov, ki lahko ponoči naredijo prijetno vzdušje na vašem vrtu. Na primer, izberite stensko svetilko, ki jo lahko postavite v temen kotiček na vašem vrtu. Druga možnost so lepi reflektorji, ki jih lahko postavite pod drevo ali umetnino, ki jo tako poudarite. Poleg teh trendovskih vrtnih svetilk ima vidaXL tudi funkcijsko (in tudi lepo) razsvetljavo. Naše senzorske luči se vključijo, ko nekdo pride na primer blizu vašega sprednjega ali zadnjega vhoda. Poleg tega je včasih koristno postaviti nekaj razsvetljave vzdolž temne poti, da preprečite, da bi kdo slučajno stopil v cvetlično gredo.

 

 

Izdelajte načrt za svojo zunanjo razsvetljavo

 

Tako kot za notranjo razsvetljavo je dobra ideja, da ustvarite svetlobni načrt za vašo zunanjo razsvetljavo. Ugotovite, kateri deli vašega vrta bi lahko uporabili dodatno osvetlitev, kakšno razpoloženje želite ustvariti in kakšen je namen vaših zunanjih svetilk. Izberite svetlejše svetilke ob poti, na vratih ali v hiši. Razpoloženjsko osvetlitev lahko ustvarite z nekaj mehkejšimi svetlobnimi toni. Oglejte si ponudbo vidaXL in se prepričajte, da ne boste sedeli v temi prihodnjo jesen!

Razvrsti po:
Prodajne uspešnice
Cena:
filter
PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE

Ekskluzivne ponudbe za naše člane

Izdelki za prodajo

Novosti in trendi

Prejeli 5€ popusta**

vidaXL spoštuje vašo zasebnost
*Odjava je možna kadarkoli
**s 100 € porabljenimi na vidaXL produktih