Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Hvala za vašo naročnino!
Preverite vaš poštni predal, boste prejeli vašo ekskluzivno kodo kupona kmalo!
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE
top banner

Igrala za otroke - odkrijte svet domišljije

 

Te dni je ustvarjalnost za nekatere otroke nekaj iz preteklosti. Njihove oči so prilepljene na zaslon in igranje zunaj je nekaj, kar počnejo vse manj in manj. Z zabavnimi igrali na vrtu spodbujate svoje otroke, da se igrajo zunaj s svojimi prijatelji, namesto da ostanejo notri. Zaradi tega so bolj socialni, pomaga jim, da ostanejo fit in jih uči uporabljati svojo domišljijo. V vidaXL lahko najdete več različnih igral, gugalnic in otroških hišic, ki so opremljene z toboganom in gugalnicami.

 

 

Zagugajte se tako visoko kot zmorete

 

Ko odpeljete otroke ven na igrišče, je za nekatere starše izziv, da ves čas ne kričijo: "Pazi! Ne tako visoko! ". Vendar pa je pomembno, da se otroci naučijo igrati in delati stvari sami. Naj se dvignejo tako visoko, kot je mogoče, ali pa dosežejo vrh lestev za plezanje. Kot starš lahko gledate z varne razdalje in ukrepate, ko je to potrebno. Imate dovolj prostora na vrtu ali dvorišču? Potem si oglejte naša igrala s toboganom in dvojnimi gugalnicami. S temi igrali se lahko otroci gugajo en ob drugem in si ogledajo, kdo se lahko zaguga najvišje!

 

 

Igralnica na vašem vrtu

 

Igralna hišica pomeni zabavno za mlade in starejše otroke. To je mesto na vrtu, kjer starši niso dovoljeni in otroci lahko počnejo, kar si želijo. V hišici lahko otroci sedijo in berejo knjigo ali se igrajo s svojimi igračami. Oglejte si otroška igrala vidaXL in naredite igro zunaj ponovno zabavno!

Razvrsti po:
Prodajne uspešnice
Cena:
filter
PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE

Ekskluzivne ponudbe za naše člane

Izdelki za prodajo

Novosti in trendi

Prejeli 5€ popusta**

vidaXL spoštuje vašo zasebnost
*Odjava je možna kadarkoli
**s 100 € porabljenimi na vidaXL produktih