Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Hvala za vašo naročnino!
Preverite vaš poštni predal, boste prejeli vašo ekskluzivno kodo kupona kmalo!
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE
top banner

Edinstveno pohištvo iz predelanega lesa

 

V naši sodobni potrošniški družbi vidaXL poskuša prispevati k trajnosti s proizvodnjo lepega pohištva iz predelanega lesa. Z uporabo različnih vrst predelanega lesa lahko ustvarimo čudovite in edinstvene kose pohištva. Vsaka vrsta lesa ima svojo zgodbo in drugačen videz. Grob videz daje recikliranemu pohištvu izjemen značaj. Ker je uporabljeni les dobil drugo življenje, povzroča manj obremenitve za okolje. Lepa omarica v dnevni sobi in prispevek k boljšemu okolju: kaj bi si še lahko želeli!

 

 

Združevanje različnih trajnih vrst lesa

 

V naši ponudbi pohištva iz predelanega lesa združujemo več vrst lesa. Primeri so tik, sheesham, akacij, mango in palisander. Vse te vrste lesa imajo svoje značilnosti, ko gre za trdoto, grobost, zrna in barvo. Z recikliranjem lesa in kombiniranjem v en kos pohištva dobite izdelek, ki ga ne boste našli v nobeni drugi dnevni sobi. To mislimo dobesedno, saj lahko vsak edinstveni kos lesa recikliramo le enkrat. Zato je pomembno, da upoštevate, da se lahko izdelek, ki ga naročite, razlikuje od slike, ki jo vidite v spletni trgovini!

 

 

Ročno izdelano in robustno

 

Vse obnovljeno leseno pohištvo je v celoti ročno izdelano. Kosi lesa so izbrani tako, da se barve dobro ujemajo in da pohištvo tvori eno povezano celoto. Pohištvo v zbirki ima različne sloge, od modernega do industrijskega in celo klasičnega. To pomeni, da lahko najdete kos recikliranega pohištva za vsak slog v ponudbi vidaXL.

Razvrsti po:
Prodajne uspešnice
Cena:
filter
Pokaži več
PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE

Ekskluzivne ponudbe za naše člane

Izdelki za prodajo

Novosti in trendi

Prejeli 5€ popusta**

vidaXL spoštuje vašo zasebnost
*Odjava je možna kadarkoli
**s 100 € porabljenimi na vidaXL produktih