Odjava
Sedaj ste odjavljeni.
Naprej
Hvala za vašo naročnino!
Preverite vaš poštni predal, boste prejeli vašo ekskluzivno kodo kupona kmalo!
Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za naše e-novice

Prosimo, da jo potrdite s klikom na povezavo, ki ste jo prejeli v pravkar poslanem emailu. Hvala!

Če želite prejeti svojo kodo kupona, kliknite na potrditveno povezavo v e-pošti vam pravkar poslala.

Zapri
DAJTE POVRATNE INFORMACIJE
top banner

Iščete zanimiv hobi? Preberite nasvete tukaj!

    

Obstajajo ljudje s 1001 hobijem in ljudje, ki se še vedno sprašujejo, kaj bi radi delali za malo sprostitve. Še posebej za to zadnjo skupino imamo nekaj nasvetov za aktivnosti, ki vam bodo dale energijo in vam omogočile, da sprostite svojo ustvarjalnost.

 

 

Sprostite se s kreativnimi hobiji

 

Ko pridete domov po dolgem dnevu, se malo sprostite. Nekateri ljudje gredo teč, kolesariti ali pa sedejo na kavč, da si ogledajo film, vendar pa lahko v svojem prostem času delate tudi druge stvari! V vidaXL imamo več zabavnih izdelkov, ki vam lahko pomagajo razviti nov hobi. Tukaj so!

 

Ustvarjajte glasbo

 

Ste vedno sanjali o glabeni karieri? Potem je vidaXL pravo mesto, saj imamo na voljo več glasbenih instrumentov, ki jih lahko dobite za pošteno ceno. Igrajte na klarinet ali trobento, ali pa sosedje presenetite z bobni ali dudami. Ker so ti instrumenti veliko cenejši kot v večini glasbenih trgovin, so odličen način, da preizkusite, ali je ta zanimiv hobi prava stvar za vas.

 

Naredite svoje vino

 

Ustvarjalni hobi, ki je čisto nekaj drugačnega, je izdelava lastnega vina. V vidaXL boste našli več sadnih in vinarskih stiskalnic. Kmalu boste lahko svojim gostom ponudili nekaj drugačnega od standardnega vina iz supermarketa! Priporočamo vam, da vino poskusite, preden ga postrežete.

 

Dajte svoji ustvarjalnosti prosto pot

 

Bi raje naredili nekaj z rokami? Potem se lahko poigrate z našim izdelovalcem značk, tkaninami, lepilnimi palicami in drugimi stvarmi, da ustvarite nekaj lepega. Raje spremljate načrt? Potem si oglejte sete za modeliranje, ki vključujejo 3D čolne, cerkve ali motorna kolesa.

Razvrsti po:
Prodajne uspešnice
Cena:
filter
PRIJAVITE SE NA NAŠE E-NOVICE

Ekskluzivne ponudbe za naše člane

Izdelki za prodajo

Novosti in trendi

Prejeli 5€ popusta**

vidaXL spoštuje vašo zasebnost
*Odjava je možna kadarkoli
**s 100 € porabljenimi na vidaXL produktih